25 Eylül 2022 Pazar

Jimmy Choo- Man Ice EDT / 2017



























Jimmy Choo- İngiliz moda markasıdır. Bugün, Jimmy Choo- Man Ice ( Buz ) isimli parfümü inceleyeceğim. Yumuşak, tatlı, tozlu, serin ve ferah kokular veriyor. Turunçgiller, aromatik otlar, odunsu notalar ve misk gibi aromaları vardır. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- mandalina, bergamot, ağaç kavunu,

Orta- vetiver, paçuli, sedir ağacı, elma,

Alt- misk, yosun, ambroxan.

Jimmy Choo- Man Ice isimli parfüm tozlu ama ferah turunçgillerle başlangıç yapmakta. Klasik limon ve bergamot, kaliteli limon kolonyaları gibi kokmakta. Buna hemen buzlu ve keskin nane vurgusu katılıyor. Orta bölümde gene kaliteli ve ferah turunçgilli vetiver aromasını görmekteyiz. Bergamot baskınlaşıyor ve daha tatlımsı hale geliyor. Son kısımda paçuli merkezli yumuşak ve tozlu odunsu notalar ve misk vardır. Turunçgiller ise halen geri planda hissediliyor.

Jimmy Choo- Man Ice isimli parfümün karakteri şöyle özetlenebilir= Ana hatlarıyla kaliteli ve doğal klasik limon kolonyası biçimindedir. Açılışta turunçgilli- buzlu nane, orta bölümde bergamotlu vetiver ve sonda geride turunçgillerin eşlik ettiği odunsu notalar vardır.

Jimmy Choo- Man Ice- günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Hızlı akışkanlık yapar. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık sağlar. Dengeli tatlılık ve harman halinde uyumlu aromalar görülür.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder