28 Eylül 2022 Çarşamba

Antonio Banderas- The Secret Temptation EDT / 2017






















Antonio Banderas- İspanyol aktör, yönetmen, film yapımcısı ve şarkıcıdır. Kendi adına çıkardığı parfümlerle ünlüdür. Bunlardan biri olan, Antonio Banderas- The Secret Temptation isimli parfümü konuşacağız. Tatlı, sıcak, yumuşak, kremsi ve şekerli yapıdadır. Baharatlar, çiçeksi notalar ve vanilya gibi koku nüansları var. Odunsu- baharatlı grubunda gösterilmiş.

Üst- bergamot, pembe biber, elemi reçinesi, kakule,

Orta- artemisa ( yavşan otu ), fesleğen, yasemin,

Alt- odunsu notalar, vetiver, misk, vanilya.

Antonio Banderas- The Secret Temptation- bence meyvemsi baharatlarla açılmakta. Yalnız açılışta reçinemsi bir tatlılık da var. Elemi reçinesi olabilir. Baharatlar ise kakule- tarçın tarzındadır ve biraz biberli tondadır. Devamında parfüm ferah ve aromatik havaya bürünüyor : Erkeksi- yeşil çiçekler olabilecektir. Kremsi yasemin baskındır. Portakal çiçeği tahmin ediliyor. Son kısımda iyice şekerlenmiş yapay vanilya tatlılığı yükseltiyor. Tene oturması yavaş bir akışkanlıkla oluyor. Vanilyalı baharatlar biçiminde bir olgunlaşma var.

Antonio Banderas- The Secret Temptation isimli parfüm, şekerli tatlılıktan dolayı dengeli sıkılırsa, günlük kullanım, sosyal ortam ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemi kokusu olabilir. Fark edilirliği ilk anda özellikle dışarıya karşı yüksektir. Sonra sakinleşip tensel koku durumuna geçer. Çabuk terleyen yağlı tende, vanilyalı baharatlar daha uzun süre tutunduğu için kalıcılık bir miktar artıyor. Aromalar aslında tene yerleştikten sonra tek parça- harman halinde hissediliyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder