28 Ağustos 2022 Pazar

Narciso Rodriguez- Fleur Musc For Her EDP / 2017

 















Narciso Rodriguez- ABD kökenli moda şirketidir. Şimdi Narciso Rodriguez- Fleur Musc For Her isimli parfümü inceliyorum. Buruk, ekşimsi, şekerli, sabunsu, soğuk, metalik, kremsi, tatlı, pudralı, sıcak, yumuşak ve yapay esintileri var. Turunçgiller, meyveler, baharatlar, çiçeksi notalar, misk, amber, odunsu notalar ve vanilya aromalarıyla şekilleniyor. Çiçeksi- odunsu / misk kategorisinde gösterilmekte.

Üst- pembe biber,

Orta- gül, misk, şakayık,

Alt- paçuli, menekşe, amber.

Narciso Rodriguez- Fleur Musc For Her isimli parfümün başlangıcında turunçgiller, meyveler ve baharatlar yer alıyor. Şipre tarzındaki buruk & ekşimsi ve şekerli aromaları bergamot, pembe biber, armut, kuş üzümü ve çilek olarak düşünmek mümkündür. Bergamot ve pembe biber soğuk ve metalik etkiler yapıyor. Meyveler daha sıcak ve şekerlidir. Devamında sabunsu gül- misk ikilisi var. Orta katman, tamamen çiçeksi notaların egemenliğinde geçilecektir : Şakayık, yasemin ve frezya tatlı- kremsi yapıdadır. Bunu pudralı aromalar takip eder : Nergis, menekşe, odunsu notalar ( paçuli ) ve amber vurguları ütü buharı gibi kokulara yol açmıştır. Sondaki şekerli vanilya iyice yapaylık barındırıyor.

Narciso Rodriguez- Fleur Musc For Her isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleştikten sonra sahibine ve dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu güçlü kalıcılık yapmasının nedeni, kremsi ve pudralı tonlamaların orta katmandan itibaren yoğunlaşmasıdır. Ekşimsilikten pudralılığa hatta yapaylığa kadar geniş yelpazedeki koku değişimleri burun ve zihin algısını zorlayacaktır. Tene dengeli sıkılmasını tavsiye ederim. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış sezonuna, soğuk ve serin havalara ve akşam saatlerine uyar. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde kullanılabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder