27 Nisan 2020 Pazartesi

Michael Kors- Michael Kors Women EDP / 2000


























Michael Kors Michael Kors Women EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Michael Kors- ABD kökenli moda markasıdır. Şimdi Michael Kors- Michael Kors Women isimli parfümü değerlendiriyorum. Tatlı, kremsi, şekerli yumuşak, sıcak, ferah, sabunsu ve pudralı yapısı var. Çiçeksi notalar, meyveler, tütsü, odunsu notalar ve misk içerklidir. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösterilmektedir.

Üst- bergamot, kayısı, demirhindi, sümbülteber, portakal çiçeği, yasemin, frezya, gül,

Orta- şakayık, osmanthus, zambak, sümbülteber, süt,

Alt- süsen, iris kökü, vetiver, misk, kaşmir ağacı, kurutulmuş, incir, tütsü.

Michael Kors- Michael Kors Women isimli parfümde çiçeksi notalar koku karakterinde domine edici faktör olarak önemlidir ve baskındır. Mesela açılıştan kısa süre sonra tatlı çiçekler ve kremsi çiçekler harmanı veriliyor. Bunu kremsi çiçekler takip edecektir. Orta bölümde kremsi çiçeksi notaların pudralı çiçeklere dönüştüğünü ya da yol açtığını görürüz.

Tatlı çiçeksi notalar aynı zamanda yeşil kokan -şipremsi etkiler vermektedir. En başta gelen tahmin, neroli olacaktır. Portakal çiçeği ve osmanthus buna ilave edilebilir.

Kremsi çiçeksi notalar şakayık, yasemin ve frezya olmalıdır. Bunlar tatlı çiçeklerle sentezlenmiştir.

Sabunsu çiçeksi notalar süsen / iris merkezlidir. Bunun dışında leylak ve zambak gibi tahminler yapılabilir. Sonlara doğru bu çiçeksi notalar pudralı hale gelecek ve pudralı misk ile birleşecektir.

Michael Kors- Michael Kors Women isimli parfümün başlangıcında şipremsi karakterde tatlımsı- ekşimsi kuru meyvelere rastlanır. Bunlar incir, kayısı ve şeftali gibi algılanıyor. Devamında zaten yukarıda bahsettiğimiz çiçeksi notalar geliyor. Orta katman tamamen çiçeksi notaların egemenliğindedir. Kapanışta pudralı çiçeklerin devamı olan pudralı misk, sıcak tütsü ve kuru odunsu notalar ( vetiver ) var.

Micael Kors- Michael Kors Women- genellikle kremsi ve sabunsu tonlamalar yapıyor. Tatlı, şekerli ve pudralı kokular ise yardımcı elemandır. Başlangıçtaki tatlı çiçekler ve kuru meyveler sonradan şekerli tonlamalar yapmaktadır ve tatlılığı yükseltmektedir. Bu nedenle dengeli sıkılması gerekir. Dört- beş fıs yeter. Hızlı akışkanlıkla çiçeksi karakterini gösteriyor. Fakat tene yakın kalmadan ve yapışmadan önce, özellikle dışarıya karşı etkili fark edilirliği var. Aromalar meyveli katman, çiçeksi / pudralı misk harmanı ve odunsu katman olarak yapılanmıştır ve sırasıyla devreye girer. Tene dengeli dozaj verilmesi şartıyla sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dış mekân davet ve kokteyleri ile gece gezmelerinde kullanılır. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Kremsi ve sabunsu / pudralı çiçekler ve misk harmanı bu performansta etkilidir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder