13 Ekim 2013 Pazar

Frederic Malle- Angeliques Sous La Pluie Extrait De Parfum / 2000




























Frederic Malle- Fransız parfüm ve kolonya firmasıdır. Frederic Malle- Angeliques Sous La Pluie isimli parfüm, bugünkü konumuzu meydana getirmekte. Bu parfümü Jean- Claude Ellena tasarlamış. Soğuk, yumuşak, tozlu ve tatlımsı rayihaları var. Çiçeksi notalar, bitkiler, baharatlar ve odunsu notalar barındırmakta. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda gösterilmekte.

Notaları kişniş, pembe biber, sedir ağacı, melekotu, ardıç meyvesi ve misk olarak açıklanmış.

Angeilques Sous La Pluie, yağmur altında melekotu şeklinde çevriliyor.

Frederic Malle- Angeliques Sous La Pluie- yeşil kokan soğuk / serin çiçekler, çayır, çimen ve yaprak kokuları ile açılış yapıyor. Sonrasında gene soğuk ve yumuşak baharatlar geliyor. Yumuşak odunsu notalar ve misk kapanışı yapıyor.

Frederic Malle- Angeliques Sous La Pluie isimli parfümün soğuk baharatları pembe biber ve kakule olabilir. Bunlar orta katmanda yer alıyor. Ancak son kısma kadar etkili oluyor. Tene oturma döneminde biraz tatlımsı hale geliyor.

Yeşil kokan ferah çiçekleri lotus ve yasemin olarak düşünüyoruz. Bunların etrafına yaprak, çimen ve bitkiler yerleştirilmiş. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalan parfümde, son bölümdeki yumuşak sedir ağacı bile yeşil bitkisel koku formuna sahiptir.

Frederic Malle- Angeliques Sous La Pluie isimli parfümdeki çiçekler, bitkiler ve yapraklar, yağmur yağmış da, aradan 1 saat geçmiş gibi kuru, yumuşak ve serin kokular vermekte. Kolonya tarzındaki parfümün kalıcılığı ve fark edilirliği yeterli düzeydedir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Aromalar harman halinde iç içe geçmiş. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- sonbahar arası geçiş dönemi kokusudur. Çok az tatlılık ve uyumlu notalar var. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder