16 Şubat 2013 Cumartesi

Ajmal- Carbon EDP / 2000


























Ajmal- Arap niş parfüm markalarından biridir. Birleşik Arap Emirlikleri markasıdır.

Ajmal- Carbon- bu markanın modern parfümlerine örnek teşkil ediyor. Çünkü Ajmal- genel beğeniye uygun olarak Akdenizli, Modern ve günümüz tatlı baharatlı tarzında kokular da üretmektedir.

Ajmal- Carbon- ferah, fresh, sucul ve tatlı tonlamaları daha fazla vermektedir. Sıcak, tozlu, sabunsu etkileri de mevcuttur. Turunçgil, baharat, aromatik ot ve odunsu nüanslar ile biçimleniyor. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda yer alması kararlaştırılmış.

Üst notada turunçgil harmanı, lavanta, ortada karanfil, menekşe, alt notada paçuli, misk ve odunsu notalar açıklanmakta.

Ajmal- Carbon- keskin ve metalik turunçgillerle açılıyor. Greyfurt ve limon olabilir. Bununla beraber, tozlu aromatik otlar da açılışta egemendir. Lavanta kesin olarak seçiliyor. Adaçayı, kekik bunu takip edebilir. Devamında sabunsu vurgular var. Aromatik otlar ve erkeksi çiçekler algılanır. Menekşe ve leylak tahminlerini yapıyoruz. Sulandırılmış- aromatik baharatlar var. Kakule ve karanfil seçiliyor. Kapanış da yumuşak odunsu notalar ( paçuli- vetiver ) ve miskle yapılmakta.

Çok sıcak yaz günlerinde kolonya olarak değerlendirilebilir. Temiz, net ve yumuşak aroması var. Dengeli bir tatlılık mevcuttur. Nota geçişleri başarılıdır. Kibar ve centilmen bir havası var.

Ajmal- Carbon' un kapanışındaki odunsu notalar, kalıcılığa bir miktar katkı yapıyor. Genel durum ise, kaliteli bir kolonya havası veriyor. Günlük kullanımda tazeleyebilirsiniz. Koku formu, bir yenilik getirmiyor. Genel beğeniye uygun bir yapıdadır. Dozaj konusunda serbestsiniz. Güvenle kullanılabilir. Farlı dozaj miktarlarıyla, her sosyal faaliyette kullanılır.

Mevsimsel olarak ilkbahar ve sonbahar arasına denk geliyor. Sonbaharda odunsu notalar, ilkbahar ve yazda turunçgiller ve aromatik otlar ön planda olacaktır. Kaliteli bir kolonyadan biraz daha fazla kalıcılık yapar. Fark edilirliği sahibine dönüktür. Hızlı bir akışkanlıkla tene oturur.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder