10 Eylül 2021 Cuma

Clinique- Aromatics In Black EDP / 2015


























Clinique- ABD kozmetik markasıdır. Clinique- Aromatics In Black isimli kadın parfümünü incelemek istiyorum. Kremsi, pudralı, tatlı- şekerli ve ferah bir yapısı var. Vanilya, çiçeksi notalar, turunçgiller ve meyveler bu parfümü şekillendiriyor. Oryantal- çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- erik ağacı ( erik yaprağı akordu ), pembe greyfurt, bergamot,

Orta- yasemin, osmanthus, neroli,

Alt- mür reçinesi, vetiver, tonka fasülyesi.

Clinique- Aromatics In Black- tatlı meyveler ve kremsi turunçgiller harmanıyla başlıyor. Mayhoş erik, ahududu ve mandalina sayılabilir. Bundan sonraki aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşmektedir. Orta kısımda pudralı çiçeksi notalar var. Bu çiçekler yasemin ve iris baskınlığında hissedilmekte. Osmanthus ve neroli de olabilir. Sonda genel anlamda pudralı vanilya yer alıyor.



Clinique- Aromatics In Black isimli parfüm, tatlı meyvelerden kremsi turunçgillere hızlı akışkanlıkla geçiyor ve tene oturduğu zaman, kremsi turunçgiller daha baskın oluyor. Tene dengeli sıkılmasını tavsiye edeceğiz. Çünkü parfümün genelindeki kremsi & pudralı yapısal düzen, özellikle sıcak havalarda burun ve zihin algısı açısından zorluk yaratabilir. En iyisi, sonbahar- kış dönemi, soğuk havalar ve akşam saatlerinde kullanılmasıdır. Fark edilirliği her daim yoğun ve güçlüdür. Tene dozajlandıktan iki saat sonra dışarıya karşı kuvvetlice ediyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kalıcılık sağlamaktadır. Kremsi ve pudralı aromalar tene yapışınca kalıcılık artıyor. Dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde değerlendirilebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder