1 Ocak 2021 Cuma

Creed- Royal Mayfair EDP / 2015


























Creed- Fransız parfüm markasıdır. Creed- Royal Mayfair isimli parfüm değerlendirilecektir. Koku formları eski, tozlu, buruk, dumansı, sabunsu ve bir miktar tatlıdır. Turunçgiller, aromatik otlar, içki notası, gül ve odunsu notalar genel biçimlenmede önemlidir. Çiçeksi- meyveli / gurme kategorisinde gösterilmektedir.

Üstte cin, misket limonu, çam ağacı, ortada gül, alt notada portakal, sedir ağacı ve okaliptüs bulunuyor.

Creed- Royal Mayfair- açılışta tozlu ve buruk turunçgiller ve ferah aromatik otlar barındırıyor. Bergamot, nane ve pelinotu sayılabilir. Bunlara tatlımsı içki ( cin, votka ) notaları eşlik eder. Sonrasında yumuşak bir gül var. Yumuşak odunsu notalar kapanışta yer alır. Sedir ağacı, tütsü, ardıç meyvesi ve çam olarak tahmin ediyoruz.

Creed- Royal Mayfair- günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Kaliteli bir kolonya derecesinde fark edilirlik ve kalıcılık verir. Doğal, akışkan ve temiz olabilen aromaları beğeniliyor. Sonlarda bir miktar sabunsu çiçekler var. Dört mevsime uygun bir yapı gösteriyor. Fark edilirliği tene yakın durmakla ilgilidir. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder