7 Şubat 2021 Pazar

Thierry Mugler- Alien Oud Majestueux EDP / 2015






















Thierry Mugler- Fransız moda markasıdır. Thierry Mugler- Alien Oud Majestueux isimli parfümü değerlendireceğiz. Öd ağacı teması, baharatlar, çiçekler ve amber notaları bu parfümü yönetiyor. Sıcak, kuru, yağlı, tozlu, kremsi ve yumuşak esintiler var. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmiş.

Üst- kakule, safran,

Orta- yasemin, kaşmir ağacı,

Alt- öd ağacı, amber.

Thierry Mugler- Alien Oud Majestueux için, koku gruplarına göre değerlendirme olacaktır=

Baharat= Biberli, tozlu ve kuru baharatlarla başlıyor= Safran, kakule, pembe biber. Keskin bir açılışa meydan veriyor.

Çiçek= Orta bölümde kremsi ve yumuşak çiçekler var= Yasemin, şakayık, zambak. Tene oturma bu katmanda başlar. Hatta çiçeklerde sonradan keskin bir tatlılık olur.

Öd ağacı & amber= Ana tema, kuru ve biraz yağlı öd ağacıdır. Bundan dolayı sonlarda ahşap tonlamaları var. Buna kremsi amber katılır. Ahşap- amber işbirliği, ağaç reçinelerine yol veriyor.

Baharatlar ve ahşapsı vurgular erkek kullanımına izin veriyor. Oysa kadın parfüm olarak dizayn edilmiş. Aynı minvalde fark edilirlik her zaman yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün, kuvvetli biçimde kalmaktadır.

Thierry Mugler- Alien Oud Majestueux- katmanlaşmış notalar, orta bölümde ayarı kaçmış tatlılık ve yapaylık sınırında bir öd ağacı teması vermekte. Bu nedenle dengeli sıkılmalıdır. Günlük kullanım ve sosyal ortamlar için ağır kaçar. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Aromalar sırası geldikçe algılanır. Hızlı bir akışkanlık sağlanır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder