25 Mayıs 2021 Salı

Michael Kors- Extreme Blue EDT / 2015


























Michael Kors- ABD kökenli moda markasıdır. Bugün Michael Kors- Extreme Blue isimli parfümü konu olarak belirlemiş durumdayız. Parfümün genelinde sucul bir hissiyat var. Ferah sabunsu kokular buna destek vermiştir. Tatlı, yumuşak, tozlu ve biberli rayihalar da önemli olacaktır. Narenciye esintileri, yumuşak baharatlar, aromatik bitkiler ve odunsu notalar genel biçimlenmede rol almıştır. Aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, melekotu, pembe biber, kakule,

Orta- ardıç meyvesi, selvi bitkisi, susam, adaçayı,

Alt- amber, kaşmir miski.

Michael Kors- Extreme Blue değerlendirmesi : 

Açılışta sucul notalar efekti ile, tozlu limon ve bergamot destekli yumuşak biberli baharatlar ( kakule, pembe biber ) baskındır. Turunçgiller sulandırılmış hissiyat veriyor. Daha doğru bir ifade ile, açılışta önce kısa bir süre ferah sucul notalar var. Orta katmana geçildiğinde, keskin çam esintileri ve sabunsu aromatik otlar görüyoruz. Sucul hissiyat veren adaçayı ve kişniş geri plandadır. Son kısımda yumuşak misk ve odunsu notalar ( sedir ağacı ) olabilir.

Michael Kors- Extreme Blue- dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalar vermekte. Tatlılık büyük oranda yumuşak baharatlardan geliyor. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe algılanır. Sade, basit ve enerjik biçimde yapılanır. Düz çizgide giden ve çok değişmeyen kokusu var. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusu özellikleri taşıyor. Tene özgürce sıkılabilir. Kalıcılık ve fark edilirlik için, kaliteli ve ferah bir kolonya tarzı olduğunu belirtelim. Tene hızlı akışkanlıkla yerleşiyor. Günlük kullanımda tazelenebilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder