28 Mart 2021 Pazar

Karl Lagerfeld- Private Klub Pour Homme EDT / 2015


























Karl Lagerfeld- Fransız moda markasıdır. Karl Lagerfeld- Private Klub Pour Homme- özel kulüp partileri ve çok önemli ve üst düzey kişiler için tasarlanmış. Tatlı, kremsi, yumuşak ve bir miktar tozlu esintiler yapıyor. Baharat, odunsu notalar, aromatik bitkiler ve meyvelerle şekilleniyor. Odunsu- baharatlı grubunda gösteriliyor. Genel karakter olarak, Paco Rabanne- One Million ile benzerlik gösteriyor. Yalnız baharatları daha temiz, rafine ve yumuşak verilmiş.

Üst- greyfurt, lavanta, fesleğen,

Orta- ananas, karabiber, tarçın, karanfil,

Alt- sedir ağacı, vetiver, kumarin.

Karl Lagerfeld- Private Klub Pour Homme isimli parfümün değerlendirmesi şöyle olacaktır...

Asitli ve metalik turunçgiller, yumuşak aromatik otlar ve tatlımsı- ferah lavanta başlangıcı oluşturuyor. Greyfurt ve adaçayını da koku formu içinde algılamaktayız. Meyvemsi karakterdeki tatlı baharatlar ile devam eden bir parfüm olmuş. Tarçın ve kırmızı biber tahminlerini yapıyoruz. Tropik meyve- ananas olabilir. Parfüm hızlı bir akışkanlıkla tene oturuyor ve sıcaklaşıyor. Son bölümde yapay odunsu notalar ve kremsi vanilya görülmektedir. Tozlu sedir ağacı, odunsu nota olarak baskındır. Bunu yumuşak vetiver takip ediyor.

Karl Lagerfeld- Private Klub Pour Homme- kaliteli ve ferah bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapar. Genel beğeniye uyar. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Yapay odunsu bazlar hariç, sorun yoktur. Dengeli tatlılık ve başarılı nota geçişleri vardır. Son kısma kadar da, notalar uyumludur. Sonbahar- kış sezonu, öğleden sonra akşam vakti ve soğuk havalar için idealdir. Fark edilirlik ilk anda saldırgandır. Sonrasında tene oturup sakinleşir ve tene yakın kalır. Tarçın merkezli tatlı baharatların, meyvemsi yumuşaklıkta verilmesi doğru seçim olmuş. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder