1 Şubat 2021 Pazartesi

Hugo Boss- The Scent For Him EDT / 2015



























Hugo Boss- Alman moda markasıdır. Hugo Boss- The Scent For Him isimli parfümü değerlendireceğim. Koku nüansları arasında narenciye, meyve, baharat, çiçek, misk ve deri notaları vardır. Ekşimsi, tozlu, buruk, metalik ve yumuşak esintiler yapmakta. Aromatik- baharatlı grubunda gösterilmekte.

Üstte zencefil, ortada lavanta, maninka meyvesi, alt notada deri aromaları açıklanmış. Buna ilaveler yapacağız.

Hugo Boss- The Scent For Him- içkimsi turunçgiller ve ekşimsi- kırmızı meyvelerle başlamakta. Tozlu ve buruk turunçgillerin bergamot ve portakal olduğunu düşünmekteyiz. Kırmızı meyveler vişne- kiraz olabilir. Devamında zencefil tandanslı tozlu ve biberli baharatlar ve lavanta merkezli metalik erkeksi çiçekler sahne almakta. Yapay ve plastik kullanılmış deri notası ve misk son bölümü oluşturmakta.

Hugo Boss- The Scent For Him- zayıf bir fark edilirlik ve kolonya tandansı kalıcılık vermekte. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve sonbahar- kış kokusudur. Akşam vakti ve soğuk havalar için idealdir. Aromalar harman halinde iç içe geçmiştir. Deri notasının yapaylığını beğenmedik. Hızlı bir akışkanlık sağlar ve tene yakın kalır. Açılıştaki kırmızı meyveler haricinde, fazla bir tatlılık barındırmaz.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder