13 Ocak 2021 Çarşamba

Giorgio Armani- Code Satin EDP / 2015


























Giorgio Armani- İtalyan moda firmasıdır. Giorgio Armani- Code Satin isimli bayan parfümünü değerlendirmeye alacağız. Tatlı / şekerli, yumuşak, tozlu ve belli ölçüde ferah aromaları var. Çiçekler, meyveler ve genel anlamda gurme notalar barındırıyor. Çiçeksi / meyveli- gurme grubunda gösteriliyor.

Üst- armut, şerbet, zencefil,

Orta- neroli, yasemin, portakal çiçeği,

Alt- paçuli, pralin, kakao, vanilya.

Giorgio Armani- Code Satin- şekerli- tatlı meyvelerle başlıyor. Armut ve çilek olabilir. Orta bölümde yeşil kokan ferah çiçeksi notalar var. Portakal çiçeği ve yasemin tahminleri yapıyoruz. Sonlarda ise gurme notaların harmanıyla karşılaşıyoruz. Önce tatlımsı vanilya hissediliyor. Sonrasında çikolata ve tozlu kakao- kahve sentezi var.

Giorgio Armani- Code Satin- genellikle yüksek bir tatlılığa sahiptir. Sonbahar- kış sezonu, akşam vakti ve soğuk havalarda kullanılması ve dengeli sıkılması tavsiye edilir. Hızlı akışkanlık yapar. Gurme notalarıyla tene tamamen yerleşir. Aromalar çiçeksi notalar, gurme notalar vs. harmanı biçimindedir. Tene oturduğunda tek parça olarak algılanır. Koku formu çok değişmez. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılığı sürer. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde kullanılacaktır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder