22 Ocak 2021 Cuma

John varvatos- Dark Rebel EDT / 2015


















John varvatos- ABD kökenli moda şirketidir. John Varvatos- Dark Rebel isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, yumuşak, kremsi ve biraz yapay kokular barındırır. Deri notası, baharatlar, tütün, içki notası ve odunsu notalar hissedilir. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmiştir.

Üst- rom, şeker kamışı, artemisia, kakule, adaçayı,

Orta- deri, köknar reçinesi, sığla yağıi karabiber,

Akt- tütün yaprağı, vanilya, kunduz yağı, akigala ağacı, odunsu notalar, ardıç meyvesi.

John varvatos- Dark Rebel- şöyle değerlendirilecektir=

İçki ve tütün notalarının karışımıyla açılmakta. Tatlı- vişneli pipo tütünü gibi kokular başlangıçta beğeniliyor. İçkimsi tütün diyebiliriz. Devamında tatlımsı baharatlar baskındır. Burada içkimsi baharat formu görülür. Karabiber- pembe biber olarak düşünüyoruz. Gene bu orta bölümde, tütünle karışmış tatlı ve yapay deri notası var. Kapanışta tatlılık yükselecektir. Şekerli vanilya bunun sebebidir. Odunsu notalar yapay ve sentetik olmuş. Öd ağacı ve sedir ağacı tahmin ediliyor. Deri ve odunsu notaların kullanımı başarısız olmuş.

John varvatos- Dark Rebel- bir kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık vermekte. Tene yakın durmakta. Tatlılık son bölümde yükseldiği için, dengeli dozaj şarttır. Böylece gece gezmeleri ve akşam davet ve kokteylleri için uygun olacaktır. Dış mekân kokusudur. Sonbahar- kış mevsimi, akşam saatleri ve soğuk havalar için idealdir. Akışkanlık yavaş olyor. Tene oturması zaman alıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder