3 Eylül 2016 Cumartesi

Lalique- Lalique Hommage A L'Homme Voyageur EDT / 2014




























Lalique- Fransız takı ve mücevher markasıdır. Lalique- Lalique Hommage A L'Homme Voyageur isimli parfümü değerlendirmek istiyoruz. Voyageur- Maceracı. Turunçgil, aromatik, hafif baharat ve odunsu notalar bu kokuyu şekillendirmiş görünüyor. Yeşil yapraklar, sucul notalar ve yosunsu rayihalar da mevcuttur. Yumuşak, tozlu, tatlı ve sıcak esintiler de yapar. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmektedir.

Üst- bergamot, kakule,

Orta- vetiver, paçuli, papirüs,

Alt- vanilya, amber, yosun.

Lalique- Lalique Hommage A L'Homme Voyageur- esasen, açılıştan kısa süre sonra paçuli temalı parfüm hissiyatı sunuyor. Buna vetiver merkezli odunsu notalar destek veriyor. Orta katmanda odunsu notalar ve sucul- yeşil bitkiler belirgin ve baskın hale gelmekte. Başlangıçtaki bergamot tandanslı tozlu ve biraz ekşimsi turunçgiller ve hafif biberimsi notalar- orta katmandaki paçuli merkezli odunsu notalara geçiş yapmak için harmana dahil edilmiş gibidir. Tozlu- topraksı paçuli ve çimensi- yumuşak vetiverle tene yerleşme olur. Son bölümde yosunlu notalar, yumuyşak amber ve misk ve reçinemsi aromalar vardır.

Lalique- Lalique Hommage A L'Homme Voyageur- sade, basit ve gösterişsiz bir karakterdedir. Aromalar dengeli, akışkan ve yumuşaktır. Tene çabuk oturur. Dengeli tatlılık verir. Notalar katman halindedir= Paçuli ve odunsu notalar orta bölümde yer alır. Amber ve yosun kokuları da son fazda etkilidir. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik sunar. Biber ve paçuli nüansları kalıcılığı takviye eder. Odunsu notalar baskındır. Diğerleri yardımcı elemandır. Tene özgürce sıkılabilir. Sonbahar- ilkbahar arası döneme uygundur. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder