16 Eylül 2016 Cuma

Memo- Kedu EDP / 2014

 















Memo- Fransız niş parfüm şirketidir. Bugün Memo- Kedu isimli parfümü incelemek istiyorum. Turunçgiller, çiçeksi notalar, beyaz misk, vanilya ve amber içeriklidir. Tatlı, kremsi, şekerli, şuruplu, yumuşak, sıcak ve ferah yapıdadır. Çiçeksi- yeşil grubunda gösteriliyor.

Üst- greyfurt, neroli, mandalina,

Orta- mate yaprağı, frezya, gül, şakayık,

Alt- susam, beyaz misk, meşe yosunu.

Memo- Kedu isimli parfümün açılışını kremsi kokan turunçgiller ( greyfurt, mandalina, bergamot ) yapmaktadır. Tatlı ve kremsi olmakla beraber yeşil ve ferah kokan çiçeksi notalar ( portakal çiçeği, gül, şakayık, frezya, siklamen ) orta katmanda yer alıyor. Şuruplu tatlılıktaki beyaz misk ve şekerli tatlılık veren vanilya- amber ikilisi de kapanışı meydana getirmiştir.

Memo- Kedu isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Tensel bir koku olmasına rağmen, oldukça yoğun bir fark edilirliğe sahiptir. Çabuk terleyen yağlı tende, bir ( 1 ) günden fazla kuvvetli kalıcılığı mevcuttur. Tene özgürce sıkılabilir. EDP konsantrasyonunda olması, genele yayılan ancak rahatsız etmeyen şekerli & kremsi tatlılık ve sıcaklık vesilesiyle fark edilirlik ve kalıcılık değerleri yükseliyor ve tene özgürce sıkılması mümkün oluyor. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yönelik bir koku karakteriyle karşılaşıyoruz. Elbette gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder