28 Eylül 2016 Çarşamba

Roberto Cavalli- Just Cavalli Gold For Him EDP / 2014

 















Roberto Cavalli- İtalyan moda markasıdır. Bugün Roberto Cavalli- Just Cavalli Gold For Him isimli parfümü inceleyeceğiz. Baharatlar, gurme notalar, deri ve amber aromaları bu parfümü biçimlendirmiş. Tatlı, şekerli, sıcak, yumuşak ve yapay esintiler sunuyor. Odunsu- baharatlı kategoride gösteriliyor. 

Üst- kakule, muskat, karabiber, yenibahar,

Orta- kahve, deri,

Alt- vetiver, amber.

Robero Cavalli- Just Cavalli Gold For Him- esasen tatlı ve biberli baharat patlamasıyla açılıyor. Karabiber ve kakule baskın olarak hissediliyor. Bunu takip eden gurme notalar ( kahve ) ve deri notası da aynı minvalde tatlı rayihalara sahiptir. Sonlara doğru yanık kahve tozu ve şekerli- yapay amber algılanmakta. Böylece tenden ayrılıyor.

Roberto Cavalli- Just Cavalli Gold For Him isimli parfümde aromalar katman halindedir ve çok hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Genele yayılan tatlılık ve şekerlilik nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Bütün aromalarda sıcaklık mevcuttur. Baharatlar yumuşak ve aromatik olmayı başarıyor. Yalnız şekerli amber, koku formunu bozmuştur. Açılışta bir miktar aromatik otlar ( fesleğen, defne ) olabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Yoğun baharatlı- derili- kahveli bir parfüm olduğundan, çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı gün boyu etkilidir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder