4 Kasım 2016 Cuma

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez Eau De Parfum / 2014




















Narciso Rodriguez- ABD moda markasıdır. Şimdi Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez Eau De Parfüm isimli kadın parfümünü inceleyeceğiz. Tatlı, kremsi, pudralı, tozlu ve yumuşak rayihalar salmaktadır. Çiçeksi notalar, misk ve odunsu notalar barındırmaktadır. Odunsu- çiçeksi / misk kategorisinde gösteriliyor.

Üst- gardenya, gül,

Orta- misk,

Alt- vetiver, beyaz sedir ağacı, özü, sedir ağacı.

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez Eau De Parfum- yüksek oktanlı kremsi kokularla açılış yapmaktadır. Bu kokunun çiçeksi notalar içerdiğini hemen anlıyoruz. Gardenya ve manolya gibi çiçekler var. Buna tatlı gül destek vermektedir. Daha sonra pudralı yapıya geçiliyor. Bu katman öncelikle yoğun ve keskin pudralı misk kokusunu bize sunuyor. İris ve kediotu gibi tozlanmış pudralı çiçeksi notalar buna ilave ediliyor. Sonda odunsu notalar var. Yeşil kokan ferah vetiver ve yumuşak sedir ağacı ile kapanış gerçekleşmektedir.

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez Eau De Parfum- tatlı- kremsi çiçekler, pudralı / miskli çiçekler ve ferah odunsu notalardan oluşuyor. Bu katmanlar sırasıyla görev yapmaktadır. Yavaş akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Nota geçişleri gayet başarılı ve notalar uyumludur. Fakat yüksek dozda kremsi ve pudralı & sabunsu aromalardan dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört kez fıslatmak yeterlidir. İdeal sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerine uygundur. Fark edilirliği her daim, dışarıya karşı yüksektir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca güçlü kalıcılığı olacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder