22 Ekim 2016 Cumartesi

Chanel- Bleu De Chanel Eau De Parfum / 2014


























Chanel- Fransız moda şirketidir. Şimdi Chanel- Bleu De Chanel Eau De Parfum  isimli parfümü inceleyeceğim. Meyveler, aromatik bitkiler, çiçeksi notalar ve amberle biçimlenmiş. Metalik, ferah, tatlımsı ve yumuşak yapıdadır. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiştir.

Üst- limon, greyfurt, pembe biber, bergamot, kişniş, nane, aldehitler,

Orta- kavun, yasemin, zencefil, muskat,

Alt- laden otu, paçuli, sandal ağacı, sedir ağacı, amber, tütsü, amber ağacı.
e
Chanel- Bleu De Chanel Eau De Parfum- açılışta aldehitler benzeri metalik kokular veriyor. Kısa sürede ozonlu hale gelecek metalik meyveler var. Kavun ve bergamot olabilir. Seyreltilmiş yeşil- aromatik otları nane ve kişniş olarak düşünüyorum. Erkeksi- yeşil çiçekler ( lotus- yasemin ) bunu destekliyor. Sonda misk ve tatlı amber var.

Chanel- Bleu De Chanel Eau De Parfum- yeşil- aromatik kolonya ölçüsünde kalıcılık ve fark edilirlik sağlıyor. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Tatlılık dengeli verilmiş. Ama yapay ve sentetik notalar ağırlığı oluşturmuş. Günlük kullanımda tazeleyebilirsiniz.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder