11 Haziran 2015 Perşembe

Diesel- Only The Brave Wild EDT / 2014




























Diesel- İtalyan moda markasıdır. Bugün, Diesel- Only The Brave Wild ( cesur vahşi ) isimli parfüm incelenecektir. Kalıcılığı ve fark edilirlik performansı, kaliteli ve ferah bir kolonya kadardır. Zaten genel yapısıyla kolonya tarzındadır. Sabunsu, yumuşak, ferah ve yapay esintiler sunar. Aromatik otlar, odunsu notalar ve çiçeksi notalar önemlidir. Turunçgil- odunsu kategorisinde gösterilebilir. Yalnızca son bölümdeki limonlu vetiver ile bir miktar tatlılık vermekte. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur.

Üst- limon otu, greyfurt, karabiber,

Orta- muskat, lavanta, sardunya, kumarin,

Alt- sedir ağacı, vetiver, meşe yosunu, hindistancevizi.



Diesel- Only The Brave Wild isimli parfüm, tene yakın duruyor. Yavaş bir akışkanlıkla tene yerleşiyor. Açılışı yeşil- sabunsu aromatik otlarla ( fesleğen, kişniş ) gerçekleşiyor. Devamında yeşil- erkeksi çiçekler ( lavanta, leylak, sardunya ) vardır. Yapay sedir ağacı ve yeşil kokan çimensi vetiver ile tene oturma başlıyor. Son fazda ferah limonlu vetiver kapanışı yapmakta. Kısaca baştan sona yeşil bitkiler, otlar ve çiçekler ( yeşil karakter ), parfümün yapısına egemen olmakta. Kokusu çok değişmiyor. Bu bakımdan notalar harman halindedir ve iç içe geçmiştir. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder