7 Ekim 2016 Cuma

Davidoff- The Brillant Game EDT / 2014




























Davidoff- İsviçre kökenli aksesuar firmasıdır. Yazı takımları, konyak, deri eşyalar ve saat üretimi yapmaktadır. Şimdi Davidoff- The Brillant Game ( Parlak Oyun ) isimli parfümü konuşacağız. Meyveler, aromatik bitkiler, gurme notalar ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, keskin, sıcak, metalik, şekerli ve yumuşak esintileri var. Oryantal- odunsu grupta gösteriliyor.

Üst- campari içkisi, vermouth içkisi, kırmızı meyveler, portakal, limon, adaçayı,

Orta- sedir ağacı, portakal çiçeği,

Alt- tonka fasülyesi, saman, kumarin, karamel.

Davidoff- The Brillant Game isimli parfüm, içkimsi kırmızı meyveler ve keskin aromatik otlarla başlıyor. Kiraz, vişne, portakal, adaçayı ve kişniş karışımı var. Metalik ve şekerli- tatlımsı hissiyat baskındır. Şekerli tonka fasülyesi, pudralı vanilya ve şekerli karamel biçimindeki harman, sonlara doğru çok etkili olup, tatlılığı da yükseltiyor. Dengeli dozaj verilmesi gerekir. Üç- dört fıs yeter. Çok sıcakta sıkılmaz. Kapanışta yapay odunsu notalar ( kremsi sedir ağacı ) var.

Davidoff- The Brillant Game- sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmeleri için idealdir. Aromalar harman halindedir ve iç içe geçmiş biçimde algılanır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Fark edilirliği her daim, özellikle dışarıya karşı yoğun ve güçlüdür. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı günün büyük bölümünde etkilidir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder