7 Eylül 2016 Çarşamba

Davidoff- Leather Blend EDP / 2014


























Davidoff- İsviçreli puro üreticisidir. Bu markanın Blend Koleksiyonu parfümleri ilgi çekmekte. Biz de şimdi, bu koleksiyonun eserlerinden Davidoff- Leather Blend isimli parfüm hakkında görüşlerimizi belirteceğiz. Deri grubunda gösterilmektedir. Deri teması, baharatlar, çiçeksi notalar ve vanilya nüanslarına sahiptir. Sıcak, yoğun, tozlu, kuru ve biraz tatlı tonlamalar yapmakta.

Üst notalarda safran, karabiber, ortada gül, amber, alt notalarda deri ve papirüs bitkisi açıklanmakta.

Davidoff- Leatler Blend- kuru tonlamalarla ( meyveli deri ) açılıyor. Kuru incir- kayısı olabilir. Devamında yağlı bir koku var... Yağlı safran ve tozlu baharatlar ( karabiber ) gelmekte. Erkeksi çiçeklerin yanında, kuru deri teması da halen yerinde duruyor. Son bölümde ise, kremsi ve yumuşak vanilya- amber işbirliği, farklı bir uygulamadır. Deri teması da, çiçeksi nüanslarla kapanışta yer alıyor. Vanilya, tene oturmada yapışkan ve şekerli olabileceğinden, dengeli sıkılmalıdır. Yağlı verilmiş deri ve çiçekler, çok sıcakta rahatsız edebilir. Fark edilirliği her zaman güçlüdür. Tene oturunca sakinleşir.

Davidoff- Leather Blend- deri temasını başlangıç ve orta bölümde kuru, son kısımda da biraz yağlı olarak vermiş. Deri, parfümü domine ediyor. Buna açılışta kuru meyveler, orta katmanda çiçeksi notalar ve baharatlar ve sonda vanilya notası destek veriyor. Deri temasının etrafında bir toplanma ve harmanlanma görüyoruz... Akışkanlık ve tene oturma yavaştır. Tene yakın kalır. İki saat içinde karakterini bulur. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı gün boyu etkilidir. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Açık hava- dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece gezmelerinde kullanılır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder