28 Ağustos 2016 Pazar

Davidoff- Cool Water Night Dive EDT / 2014





























Davidoff- İsviçreli bir markadır. Tütün ve deri üreticisidir. Bugün, Davidoff- Cool Water Night Dive isimli koku incelenecektir. Meyve, ozonsu notalar, denizel notalar, aromatik bitkiler yumuşak baharatlar, tütün ve odunsu notalarla belirginleşiyor. Tatlı, yumuşak, kremsi ve yapay vurguları var. Odunsu- akuatik grupta gösterilmekte.

Üst- mastik reçnesi, meyve karışımı, nane, deniz notaları, fıstık,

Orta- adaçayı, kaşmir ağacı, karabiber, tütün,

Alt- misk, amber, odunsu notalar, süet.

Davidoff- Cool Water Night Dive-  başlangıçta tatlı meyveler ( elma, ananas ) ve ozon- deniz notalarını harmanlamış gözüküyor. Sonra buna sucul- aromatik otlar ve yeşil çiçekler ilave edilecektir. Keskin nane ve adaçayının yanında, lotus ve yasemin gibi erkeksi çiçekler var. Açılışın genel karakteri ferah, enerjik ve yumuşaktır. Devamında yumuşak baharatlar ( karabiber ) ve tatlı tütün notasını algılıyoruz. Parfüm burada sıcaklaşıyor. Son kısımda seyreltilmiş misk ve yapay odunsu notalar ( sedir ağacı ) var. Böylece kapanmakta.

Davidoff- Cool Water Night Dive- ferah meyveli ve odunsu kolonya gibidir. Fark edilirlik ve kalıcılık buna göre düşünülmelidir. Gün içinde tazelenir. İlkbahar- yaz kokusudur. Günlük kullanım ve sosyal ortamlarda işinizi görür. Aromalar harman halindedir ve iç içe geçmiştir. Dengeli tatlılık verir. Yapay odunsu bazlar hariç, sorun yok. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder