1 Temmuz 2016 Cuma

Olfactive Studio- Flash Back EDP / 2013






























Olfactive Studio Flash Back isimli parfümü denediğim ilk anda, bende tatlı, otsu ve odunsu koku izlenimi uyandırdı. Yeşil bitkiler, turunçgiller, yumuşak baharatlar ile biçimlendiğini düşündüm. Bu parfümü turunçgil- aromatik grubuna dahil etmişler. Dengeli tatlılık, uyumlu notalar ve hızlı bir akışkanlık var. Olfactive Studio- Fransız parfüm firması olarak biliniyor.

Üst- ravent, greyfurt, portakal,

Orta- pembe biber, yeşil elma,

Alt-vetver, sedir ağacı, amber, misk.

Olfactive Studio Flash Back- sade ve basit bir koku tasarımına sahiptir. Karakteri çok değişmez, genelde düz çizgide gider. Sürprizi yoktur. Enerjik ve dinamik kokusu vardır. Yumuşak bitkisel notalar ve keskin narenciyeden ( greyfurt- mandalina, elma ) oluşan açılışı beğenilmektedir. Sonra karabiber gelir. Asitli greyfurt ile keskin karabiberin harmanı takdir edilmelidir. Tozlu rayihalar da var. Tende kuruma ve oturma böylece başlar. Portakal çiçeği var. Son kısım, odunsu notalara ayrılmış. Çünkü sedir ağacı ve vetiverin egemenliği var. Parfüm daha da tozlanıyor. Yumuşak bir amber buna eşlik ediyor.

Olfactive Studio Flash Back için son notlar...

Her mevsime, her sosyal ortama uyan bir koku karakteri gözlenir. Kaliteli bir kolonya tarzındadır. Kalıcılığı bu şekilde ele alınmalıdır. Gün içinde tazelenir. İlk anda kuvvetli fark edilirlik yaptı. Sonra tene yakın durdu. Genel beğeniye hitap eder.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder