7 Temmuz 2016 Perşembe

Rasasi- Rumz Al Rasasi 9235 Pour Lui EDP / 2013

 















Rasasi- Birleşik Arap Emirlikleri kökenli parfüm markasıdır. Şimdi Rasasi- Rumz Al Rasasi 9235 Pour Lui isimli parfüm hakkında yorum yapacağız. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatlar, amber, deri, odunsu notalar ve misk içeriklerine sahiptir. Tatlı, kremsi, buruk, ekşimsi, pudralı, sabunsu, tozlu, metalik, yumuşak, sıcak, biraz ferah ve yapay esintiler sunuyor. Şipre- meyveli grubunda gösteriliyor.

Üst- ananas, misket limonu, limon, bergamot, karabiber, erik, armut,

Orta- yasemin, frezya, vadi zambağı,

Alt- ambergris, sedir ağacı, deri, beyaz misk, meşe yosunu, paçuli.

Rasasi- Rumz Al Rasasi 9235 Pour Lui isimli parfümün açılışını, başta kremsi tropik meyveler olmak üzere tatlımsı turunçgiller ve buruk ve ekşimsi meyveler yapıyor : Ananas, mango, çarkıfelek meyvesi, misket limonu, bergamot, limon, erik, armut ve yaban mersini bunlardan sayılabilir. Orta katmandaki çiçeksi notalar ve baharatlar bulunmakta. Buruk ve pudramsı yasemin, zambak, sümbül, manolya ve mimoza olmalıdır. Tozlu karabiber, tematik bir geçiş yapıyor. Yapay ve metalik biçimdeki amber- deri- odunsu notalar ( sedir ağacı ) kapanışı meydana getirirken, son fazda da sabunsu misk notasını hissediyorum. 

Rasasi- Rumz Al Rasasi 9235 Pour Lui isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Yavaş bir akışkanlıkla tene yerleşmekte. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği olacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Parfümün genelinde sıcaklık, yumuşaklık ve özellikle meyveli- turunçgilli kısımda ferah ve enerjik bir yapılanma mevcuttur. Ancak çiçeksi notlardan misk notasına kadar olan bölümdeki pudralı, sabunsu ve yapay tatlımsı rayihalardan dolayı kalıcılık ve fark edilirlik artsa da, tene dengeli sıkılması gerekiyor. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekândaki kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder