3 Mayıs 2015 Pazar

Roja Dove- Enigma Pour Femme Parfum / 2013


























Roja Dove- İngiliz niş parfüm firmasıdır. Şimdi Roja Dove- Enigma Pour Femme isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı, şekerli, kremsi, yumuşak, ferah, sabunsu, soğuk ve tozlu rayihaları var. Çiçeksi notalar, meyveler, vanilya ve odunsu notalar barındırmaktadır. Oryantal- çiçeksi grubunda gösteriliyor. Markanın sitesinde şu notalar açıklanmış :

Üst- bergamot,

Orta- sardunya, gül, neroli, yasemin, ylang ylang, kediotu, şeftali,

Alt- paçuli, sandal ağacı, vanilya, iris, ambergis, misk.

Roja Dove- Enigma ( Bilmece ) Pour Femme isimli parfüm, biraz sabunsu ve soğuk tonlamalar ile açılıyor. Tozlu bergamot ve sabunsu çiçekler (ylang ylang, kediotu ) olabilir. Bunu yeşil kokan ferah çiçeksi notalar takip etmektedir. Tatlımsı gül, sardunya ve yasemin algılanıyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor ve yapışıyor. Devamında kremsi meyvelere ( şeftali ) geçiliyor. Şekerli sandal ağacı ve vanilya sentezi, kapanışı yapacaktır. Özellikle son bölümdeki yüksek tatlılık ve kremsi yapıdan dolayı tene dengeli sıkılması gerekir. Üç- dört fıs yeter.

Roja Dove- Enigma Pour Femme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşmektedir. Sabunsu ve tozlu yapısı, daha çok sonbahar- kış mevsimine, soğuk havalara ve akşam saatlerine yönelik bir kullanım opsiyonu sunuyor. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde ideal seçim olacaktır. Fark edilirliği ilk anda dışarıya karşı etkilidir. Sonradan sakinleşir ve tensel koku formuna geçer. Orta katmanın başlangıcındaki yeşil- bitkisel çiçekler, ilkbahar sezonunda da kullanım imkânı verdiği için memnun edicidir. Çabuk terleyen yağlı tende sabunsu, kremsi ve şekerli aromalarıyla gün boyu güçlü kalıcılık sağlıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder