7 Ekim 2013 Pazartesi

Roberto Cavalli Acqua



























İtalyan moda markası Roberto Cavalli, yaz mevsimine uygun basit bir parfüm yapmış. Roberto Cavalli Acqua, kadın parfümü olarak biliniyor; ne var ki erkeklerin de tercih ettiği bir parfümdür.

Çiçeksi- akuatik tarzda bir kokusu var. Harmanı gayet basit ve sade olmuş. Üstte yasemin, su notaları ve limon; ortada zambak ve alt notada misk bulunuyor.

Ferah, dinamik ve tatlımsı turunçgiller, su notaları ve beyaz çiçekle açılıyor. En beğendiğim bölüm ise, yoğun ve tatlı zambak ile misk notasının harmanlandığı hafif baharat etkileri veren aromalar oldu. Kalıcılık ve kalite bu düzeyde artmakta.

Temiz, sakin, dengeli ve kararında bir tatlılık barındıran Roberto Cavalli Acqua, benim tenimde tatmin edici bir kalıcılığa işaret etmekte. Günlük kullanımda tazeleme gerektiriyor. Güzel ve hoş bir kokusu var. Fazla beklentiye girmeden güvenle kullanılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/2014/04/parfum-testimiz-baslyor_18.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder