24 Ekim 2022 Pazartesi

Guerlain- Aqua Allegoria Rosa Rossa EDT / 2018

 
 

 

Guerlain- Fransız parfüm markasıdır. Şimdi Guerlain- Aqua Allegoria Rosa Rossa isimli bayan parfümü hakkında konuşacağız. Turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve amber içeriklerine sahiptir. Tatlı, ekşimsi, kremsi, buruk, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi- meyveli kategorisinde gösterilmiş.

Üst- aslan meyvesi, kuş üzümü, bergamot, limon,

Orta- gül, şakayık,

Alt- beyaz misk, ISO E Super, odunsu notalar, sedir ağacı.

Guerlain- Aqua Allegoria Rosa Rossa isimli parfümün başlangıcında ekşimsi rayihalar var. Bergamot ve limon gibi turunçgiller olabilir. Kremsi tatlılıktaki aslan meyvesi, kuş üzümü ve armut gibi meyveler daha sonra geliyor. Yeşil / bitkisel ve buruk kokan çiçeksi notalar ( şakayık, siklamen ), gül teması baskınlığındadır ve orta katmanı doldurmaktadır. Yapay tatlılık veren odunsu notalar ( vetiver, paçuli ) ve amberle kapanışa gelmekteyiz. 

Guerlain- Aqua Allegoria Rosa Rossa ( Kırmızı Gül ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Kaliteli bir çiçeksi- meyveli kolonya havasındadır. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Sıcaklık ve tatlılık genele yayılmıştır. Büyük ölçüde ferah ve enerjik yapısı var. Son bölümdeki yapaylık rahatsız etmez. 

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder