21 Ekim 2022 Cuma

Paco Rabanne Black XS ( Black Excess ) For Her EDP / 2018

 















Paco Rabanne- ABD kökenli moda firmasıdır. Şimdi Paco Rabanne- Black XS ( Black Excess ) isimli parfümü incelemekteyiz. Şekerli, şuruplu, tatlı, kremsi, ekşimsi, sabunsu ve yapay esintiler sunuyor. Meyveler, çiçeksi notalar, gurme notalar, vanilya, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösterilebilir.

Üst- yaban mersini, pembe biber, demirhindi,

Orta- kakao, gül, menekşe,

Alt- vanilya kabuğu, masoya ahşabı, sandal ağacı.

Paco Rabanne- Black XS ( Black Excess ) For Her- şekerli ve şuruplu yapıdaki kırmızı- orman meyveleriyle açılmakta. Biraz ekşimsi hissiyat da var. Ahududu, böğürtlen, çilek ve ekşimsi yaban mersini olabilir. Sonra çiçeksi notalar geliyor. Yüksek kremsilik barındıran tatlı gül baskındır. Kremsi biçimde osmanthus ve şakayık da olabilir. Devamında gene baskın olarak sabunsu menekşe var. Sabunsu tarzda nergis ve mimoza tahmin edebiliriz. Kapanışta gurme notalar mevcuttur. Tatlı kakao, en önce hissedilir. Kremsi vanilya- misk de gurme hissiyata katılabilir. Burada tatlı sandal ağacı odunsu notaları temsil ediyor. Son bölümde elbette yapaylık var. 

Paco Rabanne- Black XS ( Black Excess ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. İlk 1 saat içinde dışarıya karşı yoğun fark edilirlikle eser. Sonra tensel koku formuna geçer. Genele yayılan şekerli, kremsi ve özellikle sabunsu tonlamalardan dolayı : Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık yapıyor. Ayrıca yapaylık da söz konusu olduğundan, tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış- serin ilkbahar dönemine, soğuk havalara ve akşam saatlerine daha uygundur. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder