14 Kasım 2022 Pazartesi

Guerlain- Musc Noble EDP / 2018


























Guerlain- Fransız parfüm şirketidir. Şimdi Guerlain- Musc Noble isimli parfümü inceleyeceğim. Tatlı, pudralı, kuru, tozlu, yağlı, sıcak ve hayvansal kokuları var. Yapay aromalar, çiçeksi notalar, misk, amber, deri ve tütsü ile biçimleniyor. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda gösteriliyor.

Üst- safran, pembe biber, aldehitler,

Orta- gül, misk, sardunya,

Alt- laden otu, amber, sedir ağacı, deri, iris, beyaz misk.

Guerlan- Musc Noble ( Asil Misk ) isimli parfümün başlangıcında yapay ve sentetik aromalar ( aldehitler ) ile tatlımsı- yeşil kokan çiçekler ( safran, sardunya ) birlikte algılanıyor. Devamında orta bölümden kapanışa değin, pudralı ve kuru tonlamalar dönüşümlü olarak teninizde yer değiştirecektir :
Bu minvalde orta katmana doğru pudralı gül ve hayvansal misk var. Bunu kuru deri ve yanık tütsüler takip etmekte.

Son bölümde pudralı iris ve kuru amber yer alıyor.

Guerlain- Musc Noble isimli parfümde gül, deri, misk ve iris notaları yağlı, yapay, sıcak ve tozlu olduğu için baş ağrısı yapabilir. Bu nedenle dengeli ( üç- dört fıs ) sıkılmalıdır. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanılır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla kendini gösterir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Ne var ki, öncesinde yüksek fark edilirlik değerlerine ulaşıyor. Sonra tensel koku formuna geçip sakinleşiyor. Çabuk terleyen yağlı tende, üç gün boyunca pudralı ve hayvansal aromalarla yapışkan bir kalıcılık yapmakta.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder