11 Aralık 2022 Pazar

Mancera- Vanille Exclusive EDP / 2018

 















Mancera- Fransız niş parfüm markasıdır. Bugün Mancera- Vanille Exclusive isimli parfümü değerlendireceğim. Krem şanti, meyveler, çiçeksi notalar, gurme notalar, vanilya ve amber aromaları barındırıyor. Tatlı, kremsi, pudralı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Üst- şeftali, osmanthus, krem şanti, esmer şeker,

Orta- sümbülteber, menekşe, yasemin,

Alt- vanilya, amber, beyaz misk, odunsu notalar.

Mancera- Vanille Exclusive isimli parfümün başlangıcında krem şanti ve tropik meyveler var. Şeftali, mango ve kivi olabilir. Sonra yanık gurme notalar ( karamel ) ve şekerli olabilen tropik çiçeksi notalar gelmekte. Osmanthus ve şakayık tahmin edilebilir. Orta bölümde bu kez pudralı çiçeksi notalar sahne almakta. Sümbülteber, yasemin, mimoza ve nergis olabilir. Bir miktar yapaylık barındıran kremsi vanilya- amber senteziyle tenden ayrılıyor.

Mancera- Vanille Exclusive isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Biraz yavaş akışkanlıkla yarım saat sonra tene yerleşecektir. Bunu takiben, sahibine ve dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği var. Genele yayılan sıcaklık, kremsilik ve pudralılık söz konusu olduğunda, çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olmasına şaşmamak gerekir. Gene aynı minvalde ( şekerliliğe kaçan kremsilik, yapaylık ve pudralılık ) tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yetecektir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder