27 Kasım 2022 Pazar

Giorgio Armani- Acqua di Gio Absolu EDP / 2018


























Giorgio Armani- İtalyan moda şirketidir. Şimdi Giorgio Armani- Acqua di Gio Absolu isimli parfüm hakkında görüşlerimizi belirteceğiz. Buruk, tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah yapısı var. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar, reçineler ve misk aromaları barındırıyor. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- meyveli notalar, bergamot, deniz notaları,

Orta- sardunya, lavanta, biberiye,

Alt- paçuli, odunsu notalar, laden otu, tonka fasülyesi.

Giorgio Armani- Acqua di Gio Absolu- buruk meyveler ve denizel notalarla açılış yapmaktadır. İncir, bergamot ve erik olabilir. Erkeksi- yeşil çiçekler ( sardunya, leylak ) ve tatlı lavanta bunu takip ediyor. Yapay verilmiş odunsu notalar ( kremsi paçuli ), misk ve vanilyalı reçineler kapanışı yapacaktır.

Giorigo Armani- Acqua di Gio Absolu- meyveli ve yeşil çiçekli erkeksi kolonya havasındadır. Kalıcılık performansı gün içinde tazelemeyle arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Parfümün genelinde dengeli tatlılık ve ferah su- ozon notaları var. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Odunsu notaların yapaylığı ve su- ozon efektinin kullanılması günümüz parfüm trendlerine yönelik bir uygulama olmuş. Ayrıca yapaylık rahatsız edici değil.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder