3 Mart 2013 Pazar

Amouage- Interlude Woman EDP / 2012




























Amouage- Arap parfüm sanatının önemli temsilcilerindendir. Umman kraliyet ailesinin yönetimindedir. Bugün, Amouage- Interlude Woman isimli parfümü kısaca yorumlamak istiyorum. Meyveli notalar, çiçekler, vanilya, reçineler, meşe yosunu ve tütsü aromaları bu parfümün gidişatında belirleyici etmenlerdir. Tatlı, dumanlı, yumuşak, kremsi ve ferah bir yapısı vardır. Çiçeksi- şipre grubunda gösterilmektedir.

Üst- bergamot, zencefil, greyfurt, kadife çiçeği,

Orta- tütsü, gül, portakal çiçeği, yasemin, ceviz, kahve, kivi, sandal ağacı, bal, ölmezotu, opoponax,

Alt- vanilya, deri, meşe yosunu, amber, benzoin, tonka fasülyesi, misk, öd ağacı, sandal ağacı.

Amouage- Interlude Woman- tatlı ve ferah meyvelerle açılıyor. Greyfurt, böğürtlen, vişne ve kivi harmanı var. Bunu, büyük ölçüde yeşil kokan- bitkisel çiçekler takip ediyor. Yasemin, portakal çiçeği, turunç yaprağı ve lotus olabilir. Sonrasında bu çiçekler balla tatlandırılıyor. Son kısımda vanilyalı reçineler, meşe yosunu ve tütsü aromaları yer almakta.

Amouage- Interlude Woman- sade, basit ve gösterişsiz bir parfüm olmuş. Temiz, ferah, pürüzsüz ve enerjik bir yapısı var. Aromalar çiçeksi, meyveli ve vanilyalı- tütsülü katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakım kalıyor. Baştan sona dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görülmekte. Fark edilirlik ilk anda yoğundur. Sonra sakinleşir ve tensel koku formuna geçer. Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük bölümünde kalıcılık yapmakta. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar.

Koku- 5 Kalıcılık- 4



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder