20 Eylül 2013 Cuma

Dolce & Gabbana- Dolce & Gabbana Pour Femme EDP / 2012

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda firmasıdır. Bugün Dolce & Gabbana- Dolce & Gabbana Pour Femme isimli parfümü tanıtıyoruz. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, buruk, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintiler sunmakta. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar, vanilya ve gurme notalar barındırıyor. Çiçeksi kategoride gösteriliyor.

Üst- ahududu, neroli, mandalina,

Orta- portakal çiçeği, yasemin,

Alt- marşmelov, vanilya, sandal ağacı, kediotu.

Dolce & Gabbana- Dolce & Gabbana Pour Femme isimli parfümün şipre tarzı açılış yaptığını ve hep bu şekilde gittiğini düşünüyorum. Şekerli tatlılıkla belirlenen ahududu, mandalina ve böğürtlen gibi meyveler ve turunçgiller açılışı yapar. Gene şekerli kıvamdaki çiçeklerin neroli ve zambak olması muhtemeldir. Zambak biraz daha yeşil ve ferahtır. Çiçeksi notaların devamında sırasıyla kremsi ( yasemin, frezya ) ve yoğun pudralı ( kediotu, sümbül ) gibi aromaları göreceğiz. Gene şekerli tatlılığa kayan odunsu notalar ( sandal ağacı ) vanilya ve gurme notalar ( marşmelov ) ile tenden ayrılmaktadır. 

Dolce & Gabbana- Dolce & Gabbana Pour Femme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene oturmakta. Ancak tene yakın kalmıyor, aksine sahibine ve dışarıya karşı boğucu fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca güçlü kalıcılığı mevcuttur. Yüksek tatlılık ve şekerlilik, pudralılık ve kremsilik ve bundan ileri gelen baştan sona yapaylık dolaysıyla kalıcılık ve fark edilirlik yükselmekte ve ayrıca tene dengeli sıkılması gerekmektedir. Üç- dört fıs yeter. Dikkatli kullanılmazsa baş ağrısı yapar. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortam kokteyl ve davetleri ile gece gezmelerinde değerlendirebilirsiniz.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder