12 Eylül 2013 Perşembe

Prada- Luna Rossa EDT / 2012


























Bugün, Prada- Luna Rossa isimli parfümü inceliyoruz. Prada- İtalyan moda markasıdır.

Prada- Luna Rossa- bir kolonya ölçüsünde kalıcılık ve fark edilirlik sağlar. Genel beğeniye hitap ediyor. Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara yöneliktir. Sonbahar- ilkbahar arasında bir döneme uygundur. Tene yakın durmakta. Hızlı akışkanlık yapar. Tene özgürce uygulanır.

Prada- Luna Rossa- tatlı, yumuşak, kremsi, metalik, sabunsu ve sıcak esintiler sunuyor. Aromatik bitkiler, narenciye esintileri, çiçeksi notalar ve odunsu notalar barındırmakta. Aromatik- turunçgil kategorisinde yer alması düşünülmüş.

Üstte portakal, lavanta, ortada adaçayı, nane, alt notada ambrette ve ambroxan aromaları gösteriliyor.

Prada- Luna Rossa- lavanta merkezli aromatik otlar ve tatlı portakal ile başlıyor. Aromatik otlar bence biraz tatlı ve metalik olmuş. Turunçgiller kremsi ve yumuşaktır. Nane, adaçayı ve okaliptüs gibi  bitkileri de tahmin ediyoruz. Yalnız bunlar buruk ve ekşimsidir. Sabunsu çiçekler ( menekşe ) yapaylık barındırmakta. Açılış notalarıyla orta katmana inilmekte. Yeşil- ferah bitkiler güzel bir uygulamadır. Kapanışta yapay vanilyadan dolayı tatlılık yükseliyor. Burada yumuşak odunsu notalar var. Sade, basit ve düz çizgide giden bir koku karakteri var.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder