16 Temmuz 2013 Salı

Bvlgari- Omnia Coral EDT / 2012

 















Bvlgari- İtalyan mücevher firmasıdır. Şimdi Bvlgari- Omnia Coral isimli bayan parfümünü değerlendirmekteyim. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar ve misk içeriklerine sahiptir. Tatlı, kremsi, şekerli, yumuşak, ferah, sıcak ve yapay esintileri var. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üst- bergamot, goji dutları,

Orta- nar, ebegümeci, nilüfer,

Alt- misk, sedir ağacı.

Bvlgari- Omnia Coral isimli parfümün başlangıcı, meyve şekerlemesine benziyor. Kremsi şekerlilik yayan meyvelerden nar baskındır. Ahududu, kuşburnu ve turunçgillerden bergamot sayılabilir. Orta katmandaki çiçeksi notalarda da kremsi tonlamalar devam ediyor. Ancak bu çiçeklerin şekerli yönü daha kuvvetlidir. Neroli, ebegümeci, portakal çiçeği ve lotus ( nilüfer ) olacaktır. Kremsi misk aromasıyla sona geliniyor.

Bvlgari- Omnia Coral isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık yapmaktadır. Eğer şekerli tatlılık sizi rahatsız ediyorsa, teninize dengeli dozaj verebilirsiniz. Üç- dört fıs yeter. Şekerli tatlı, kremsi ve yapay rayihalar genele yayıldığından, kalıcılık ve fark edilirlik artmış fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Böylece hatta günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyabilir. Gene de sabah saatlerinde ve çok sıcak havalarda kullanılmamalıdır. Dilerseniz sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatlerinde kullanabilirsiniz. Ayrıca dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde de düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder