16 Mart 2022 Çarşamba

Amouage- Bracken Man EDP / 2016





Amouage- Arap niş parfüm markasıdır. Umman kraliyet ailesinin yönetimindedir.

Bugün, Amouage- Bracken Man ismini taşıyan parfümü konu seçtim. Sıcak, yumuşak, tatlı ve hafif esintileri var. Baharat, odunsu bazlar ve meyve nüanslarıyla biçimlenir. Aromatik- fujer kategorisinde gösterilmekte.

Üst- bergamot, limon, selvi bitkisi, lavanta, muskat, karanfil,

Orta- sardunya, sandal ağacı, sedir ağacı, tarçın,

Alt- paçuli, misk.

Amouage- Bracken Man- tatlı ve enerjik meyveler ve lavanta ile açılıyor. Limon, elma ve bergamot olabilir. Devamında yumuşak biberli baharatlar gelecektir ve ana tema karanfil olacaktır. Önce baskın karanfil ve sonra geri planda pembe biber gibi tatlımsı baharatlar var... Son kısımda tatlı ve yumuşak sandal ağacının, tematik koku formu olduğuna karar veriyoruz. Çünkü hem orta notalardaki karanfil temasını destekliyor, hem de sonda ( sandal ağacı ) tek başına kalıyor.

Yani kokunun özeti= Tatlı meyveler, lavanta, karanfil ve sandal ağacı.

Amouage- Bracken Man isimli parfümdeki genel tatlılığın dozajı iyi ayarlanmış. Notalar da uyumlu ve dengelidir. Temiz, rafine ve pürüzsüz hissiyat var. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Notalar katman halindedir ve sırası geldikçe görevini yapar. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Kaliteli bir kolonya havası vermekte. Fark edilirlik ve kalıcılık böyle düşünülmelidir. Çok sade ve basit bir koku formu var.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder