22 Nisan 2022 Cuma

Chloe- Fleur De Parfum EDP / 2016





















Chloe- Fransız moda markasıdır. Ürünlerinin rafın dışında satın alınmasını amaçlıyor. Lüks kumaşlar ve kolayca giyilebilen yumuşak kıyafetler, koleksiyonunda bulunuyor.

Chloe- Fleur De Parfum isimli bayan parfümünü inceliyoruz. Turunçgiller, meyveler, çiçekler ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Yumuşak, tatlı, kremsi ve yapay esintiler yapar. Çiçeksi grupta bulunmakta.

Üst- verbena, bergamot, greyfurt,

Orta- gül, kiraz çiçeği, kuş üzümü, şeftali,

Alt- pirinç, sedir ağacı, beyaz misk.

Chloe- Fleur De Parfum- açılışta baskın olarak turunçgilleri kullanmış. Canlı ve dinamik bergamot ve mandalina hissediliyor. Tatlı meyveler geri plandadır. Kuş üzümü, şeftali ve ahududu gibi parlak ve kremsi meyveler, devam notaları olmuş. Orta katmanda çiçek harmanı görülür. Yumuşak ve kremsi gül, yasemin ve frezya klasik biçimlenmedir. Misk notası ve yapay ve parlak odunsu notalarla ( sedir ağacı ) sona gelinmektedir.

Chloe- Fleur De Parfum- dengeli bir tatlılığa sahiptir. Ancak meyveler ve odunsu notalar yapay olmuş. Tene dengeli ( üç- dört fıs ) sıkılmalıdır. Çiçeksi harman parfümü domine ediyor. Tene yerleşme hızlı oluyor ve çiçeklerle başlıyor. Diğer aromalar katman halindedir. Sırası geldikçe algılanır. Çiçeksi- meyveli kolonya tarzında kalıcılık verir. Fark edilirlik ilk anda yoğundur, sonra sakinleşir ve tene yakın kalır. Her mevsime, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara yöneliktir. Yavaş bir akışkanlıkla tene oturur.

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder