22 Mayıs 2022 Pazar

Chloe- Love Story Eau De Toilette / 2016





Chloe- Fransız hazır giyim ve moda firmasıdır. Chloe- Love Story Eau De Toilette isimli bayan parfümünü değerlendirmekteyiz. Narenciye ve çiçek ağırlıklı bir kokudur. Tatlı, yumuşak ve ferah esintiler yapar. Çiçeksi grupta gösteriliyor. Kaliteli ve ferah çiçeksi kolonya ölçüsünde bir kalıcılık ve fark edilirlik veriyor. Gün içinde tazelenir.

Üst- bergamot,

Orta- portakal çiçeği, erik çiçeği nasturcia, zambak, yeşil notalar, gül,

Alt- beyaz misk.

Chloe- Love Story Eau De Toilette- ferah ve tatlımsı bergamot ve yeşil çiçeklerle açılıyor. Yumuşak ve kremsi çiçeklerle devam ediyor. Kapanışı misk notası yapıyor. Portakal çiçeği ve leylak başlangıçta etkilidir. Zambak, yasemin, gül ve frezya gibi sucul ve yumuşak çiçekler de orta bölümü domine etmektedir. Çiçeklerde genel bir tatlılık da görülür. Sosyal ortamlara, günlük kullanıma ve her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir.

Chloe- Love Story Eau De Toilette- sade, basit ve gösterişsiz bir kokudur. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. Aromalar çiçek harmanı gibidir. Temiz, rafine ve saydam bir yapıdadır. Tene yakın kalır.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder