22 Mart 2022 Salı

Penhaligon's- Luna EDT / 2016



























Penhaligon's- İngiliz parfüm ve kozmetik şirketidir. Penhaligon's- Luna isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak ve metalik esintiler yapar. Turunçgiller, bitkiler, çiçekler ve misk gibi koku nüansları verir. Kaliteli ve ferah bir kolonya gibidir. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre ele alınmalıdır. Aromatik- turunçgil kategorisinde gösteriliyor.

Üst- limon, bergamot, mandalina,

Orta- gül, yasemin, ardıç meyvesi,

Alt- fir balzam, misk, ambergis.

Penhaligon's- Luna- tatlımsı ve biraz metalik turunçgiller ve bitkisel notalarla açılır. Bergamot, mandalina, ardıç meyvesi, kekik ve adaçayı tahminleri yapılıyor. Bu vurgular devam ederken, çiçeksi notalara geçiliyor. Yasemin, frezya ve portakal çiçeği gibi yumuşak ve kremsi çiçekler var. Son kısımda yumuşak misk baskındır. Buna sucul ve çimensi vetiver eşlik etmiştir. Parfümün odunsu kokan tek bölümü burasıdır.

Penhaligon's- Luna- ilkbahar- yaz mevsimi, günlük kullanım, sosyal ortam, genel beğeni düzeyi ve tene özgürce uygulama kriterlerini yerine getiriyor. Hafif, ferah, pozitif ve enerjik yapısı var. Tene çabuk oturur. Akışkanlık hızlıdır. Tene yakın durur. Dengeli tatlılık ve uyumlu notaları var. Notalar katman halinde algılanır. Turunçgillerden sonra çiçeksi notalara geçilmesi gibi, her katman sırası ile tene yerleşir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder