10 Mayıs 2022 Salı

John varvatos- Artisan Blu EDT / 2016


























John varvatos- ABD kökenli moda markasıdır. John varvatos- Artisan Blu isimli parfümü konu olarak belirledik. Hakkında yorum yapacağız. Kaliteli ve ferah limon kolonyası esintileri veriyor. Fark edilirlik ve kalıcılığının da böyle değerlendirilmesi gerekir. Yeşil- aromatik otlar, erkeksi çiçekler, turunçgiller ve odunsu nüanslar bu parfümün şekillenmesinde etkili olmuş. Tatlı, yumuşak, ferah, tozlu ve ekşimsi kokuları vardır. Aromatik- odunsu grubunda gösterilebilir.

John varvatos- Artisan Blu isimli parfümün önemi, kaliteli ve doğal limon kolonyasının içine, aromatik otlar ve odunsu notaların katılmasıdır.

Üst- bergamot, lavanta, fesleğen, portakal, chayota ( karpuz ve salatalık gibi kokan meyve ),

Orta- sardunya, palmoarosa, iris, portakal çiçeği, adaçayı,

Alt- paçuli, sedir ağacı, çam ağacı, antep fıstığı, ılgın bitkisi.

John varvatos- Artisan Blu isimli parfümün açılışını oluşturan turunçgiller ekşimsi, tozlu ve bir miktar buruk esintiler sunuyor. Bergamot baskındır. Limon ve portakal tahminleri yapılır. Gene aynı minvalde, turunçgillerle bütünleşmiş olarak yeşil- aromatik otlar hissedilmektedir. Bunlar sucul, ferah ve yumuşak lavanta, adaçayı, nane ve kekik olabilir.

Ortalara doğru erkeksi çiçekler görülmektedir. Tozlu ve baharatımsı sardunya ve menekşe, bu bölümü domine eder ve buna lavanta da katılır. Kapanışta çam esintileri ve tozlu- topraksı sedir ağacı yoğundur. Yumuşak odunsu notalar beğenilir.

John varvatos- Artisan Blu- dengeli ve uyumlu aromalar veriyor. Akışkanlık hızlıdır. Tene çabuk oturur. Dengrli tatlılık vardır. Her mevsime, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Tene özgürce uygulanabilir. Tene yakın durur. Genel beğeniye hitap eder.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder