1 Mayıs 2022 Pazar

Estêe Lauder- Modern Muse Nuit EDP / 2016



























Estêe Lauder- ABD merkezli kozmetik firmasıdır. Bugün, Estêe Lauder- Modern Muse Nuit ismi verilen bayan parfümünü inceleyeceğiz. Şekerli, tatlı, kremsi ve pudralı tonlamaları var. Turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve vanilya gibi aromalara sahiptir. Oryantal- odunsu grubunda gösterilmiş.

Üst- mandalina, Çin tarçını,

Orta- yasemin, Çin yasemini, papatya, kediotu,

Alt- sandal ağacı, amber, paçuli, misk, tonka fasülyesi, vanilya.

Estêe Lauder- Modern Muse Nuit isimli parfümün açılışında önce içkimsi meyvelerle ( erik, bergamot ) karşılaştım. Sonrasında hızla şekerli turunçgillere ( mandalina, portakal ) çevrildi. Orta katmanda çiçeksi notaların ağırlığını hissetmekteyiz. Kremsi yasemin ve pudralı ve tozlu kediotu baskındır. Kapanış ise pudralı sandal ağacı ve nispeten kremsi / şekerli vanilya ile şekillenmiş görünüyor. Parfümün genel hatları böyle açıklanabilir. Sade, basit ve kolay anlaşılır koku karakteri sunmakta.

Estêe Lauder- Modern Muse Nuit- hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Pudralı tonlamalar ve son bölümdeki sınırlı reçinemsi hissiyat ile daha da sıcaklaşıyor, yüksek fark edilirlik yapıyor ve tene yapışıyor. Ancak tam da bu nedenle dengeli dozaj verilmesini tavsiye edeceğiz. Çabuk terleyen yağlı tende ise, günün büyük bölümünde kalıcı olmayı başarıyor. Aromalar genellikle katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Tatlılık her daim şekerli olabildiğinden, dikkatli kullanılmalıdır. Sonbahar- kış mevsimi, akşam vakti ve soğuk havalar için idealdir. Dış mekânda düzenlenen kokteyl ve davetler ile gece eğlencelerinde kullanılması uygundur.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder