4 Şubat 2022 Cuma

Bottega Veneta- Essence Aromatique Pour Homme EDT / 2016


























Bottega Veneta- İtalyan deri eşya ve moda tasarım markasıdır.

Bottega Veneta- Essence Aromatique Pour Homme isimli parfümü inceleyeceğim.

Turunçgiller, aromatik otlar, odunsu notalar, ve yeşil bitkiler bu parfümü şekillendiriyor. Taze, sucul, yumuşak, tatlımsı, sabunsu ve keskin aromalar veriyor. Kaliteli bir kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre değerlendirilmelidir. Odunsu- aromatik grupta gösterilmektedir.

Üsttte bergamot, turunçgiller, orta notada paçuli yaprağı, çam, altta ise sedir ağacı notalarına yer verilmiş.

Bottega Veneta- Essence Aromatique Pour Homme- ferah, keskin ve sucul narenciye esintileriyle açılıyor. Bergamot ve mandalina olabilir. Bergamot biraz tozludur. Parfümün koku karakteri çok değişmez, düz çizgide gider. Sade ve basit bir formülasyonu vardır. Devamında keskin çam esintileri ve aromatik otlar gelir. Çam kozalağı, kişniş ve adaçayı gibi temiz ve hafif sabunsu kokular alınmaktadır. Hızlı bir akışkanlıkla tene oturur. Son bölümde tozlu sedir ağacı ve yumuşak misk vardır. Böylece tenden ayrılır. Tene oturma tamamlanınca, yumuşak baharatlar da ( kakule ) hissediliyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır.

Bottega Veneta- Essence Aromatique Pour Homme- tene özgürce uygulanabilir. Tene yakın durur ve hafifçe eser. Gün içinde tazelenir. Aromalar harman halindedir. Dengeli tatlılık ve olabildiğince uyumlu notalar görülür. Genel beğeniye hitap eder. Temiz ve pürüzsüz bir harman hissiyatı verir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder