7 Nisan 2022 Perşembe

Prada- Prada La Femme EDP / 2016





Prada- İtalyan moda şirketidir. Bugün Prada- Prada La Femme isimli parfüm, konu olarak seçildi. Çiçeksi notalar, vanilya ve bal notaları barındırıyor. Tatlı, kremsi, pudralı, sıcak, yumuşak ve ferah rayihalar sunmaktadır. Şipre- çiçeksi kategorisinde gösterilmiştir.

Üst- manolya, bergamot, havuç tohumları,

Orta- frangipani, sümbülteber, ylang ylang, iris, baharatlar,

Alt- balmumu, vanilya, vetiver.

Prada- Prada La Femme isimli parfüm, büyük oranda çiçeksi koku karakterine sahiptir. Örneğin, tatlı- tropik çiçeklerle yapılan başlangıçta neroli, zambak, frangipani ve lotus yer alıyor. Orta bölümdeki kremsi tonlamalarla belirlenen beyaz çiçeksi notalar ise iris, yasemin ve frezya olmalıdır. Pudralı vurgular yapan sarı çiçeksi notaları ylang ylang, manolya ve sümbülteber biçiminde düşünebiliriz. Tatlı vanilya ve bal ikilisiyle parfüm tenden ayrılıyor.

Prada- Prada La Femme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Biraz yavaş akışkanlıkla, yarım saat sonra tene yerleşiyor. Bunu takiben, sahibine ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirlik performansı gösterecektir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı mevcuttur. Orta katmandan itibaren koku karakterini yönlendiren kremsi ve pudralı tonlamalar kalıcılık ve fark edilirliği üst seviyeye çekmiş ve parfümün tene dengeli dozajlanmasını ( üç- dört fıs ) gerektirmiştir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. Nota geçişleri başarılıdır. Bunun dışında, bir yapaylığa rastlamadım.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder