4 Ocak 2022 Salı

Tom Ford- Ombre Leather 16 EDP / 2016




























Tom Ford- ABD merkezli moda firmasıdır. Tom Ford- Ombre Leather 16 ismini taşıyan parfümü yorumlayacağım. İsminin sonundaki 16 rakamı, parfümün 16 elementten oluşmasına ithafen verilmiş. Amber ve deri teması baskın yapılmaya çalışılmış. Tozlu, buruk, sıcak, kuru ve hayvansal aromalar var. Baharat, erkeksi çiçekler, odunsu notalar barındırır. Deri grubunda gösteriliyor.

Deri, menekşe yaprağı, kakule, yasemin, meşe yosunu ve paçuli notaları verlimiş.

Tom Ford- Ombre Leather 16- plastik, tozlu ve hayvansal deri ve amber işbirliğiyle açılıyor. Sıcaklık her zaman güçlüdür. Devamında tozlu ve pudralı çiçeklerden menekşe, iris ve yasemin tahmin ediliyor. Sıcak ve kuru baharatlar buna destek vermiş. Kakule ve safran olabilecektir. Çiçekler baskın olmak üzere, orta katmanda çiçeksi ve baharatlı vurguları görürüz. Kapanışta tozlu paçuli, odunsu notaları oluşturuyor. Yumuşak misk ve yapay amber notası kapanışı yapmakta.

Tom Ford- Ombre Leather 16' da, bizce bilinçli ve kontrollü verilmiş bit yapaylık ve sentetiklik var. Deri, çiçek ve amber bu anlamdadır. Konsept ve koleksiyonluk bir koku olmuş. Günlük kullanıma uymaz. Dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Tene oturması yavaş ve kararlı olmakta. Yağlı ve çabuk terleyen tende, iki gün boyunca kalıyor. Far edilirlik ilk anda yoğundur. Sonra tene oturup sakinleşir. Çok tatlılık yok. Yoğun tozlu, buruk ve kirli kokular var. Notalar harman halinde, iç içe geçmiştir. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam için uygundur.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder