7 Mart 2022 Pazartesi

Bottega Veneta- Eau Sensuelle EDP / 2016



























Bottega Veneta- İtalyan moda markasıdır. Bu markanın kadın kokularından, Bottega Veneta- Eau Sensuelle isimli parfümle ilgili inceleme yazısı yazacağız. Kremsi, yumuşak, tatlımsı ve yapay kokuları var. Çiçeksi notalar, vanilya, meyveler ve odunsu notalar barındırmakta. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda gösterilmekte.

Şeftali, gardenya, yasemin, deri, vanilya ve paçuli notaları verilmiş.

Bottega Veneta- Eau Sensuelle- bir bütün halinde kremsi tonlamalar veren meyveler ve beyaz yumuşak çiçeklerle başlamakta. Şeftali, kayısı, yasemin, şakayık ve leylak gibi karışım var. Meyveler çiçeksi notaları destekliyor. Çiçekler orta katmana değin baskındır ve belli bir kaliteyi tutturmuş gibidir. Son kısımda tatlımsı vanilya ve yapay odunsu notalar var. Kremsi paçuli hissediliyor.

Bottega Veneta- Eau Sesuelle= Meyvelerle desteklenen çiçeksi bir parfüm. Kalıcılık ve fark edilirlik için, çiçeksi bir kolonyanın performansını düşünebiliriz. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Çiçeksi ve meyveli harman, hiç değişmeden tek parça gibi algılanır. Tatlılık sonlarda yükselir ama rahatsız etmez. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder