16 Şubat 2022 Çarşamba

Salvatore Ferragamo- Signorina Misteriosa EDP / 2016


























Salvatore Ferragamo- İtalyan moda firmasıdır. Bu markanın kadın kokuları arasında Salvatore Ferragamo- Signorina Misteriosa ( gizemli genç bayan ) yer almaktadır. Bu parfümle ilgili görüş belirteceğiz. Meyveli notalar, çiçekler, turunçgiller, odunsu notalar ve vanilya içerikleri bulunuyor. Tatlı, yumuşak, kremsi ve sütlü aromalar var. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilmekte.

Üst notada yabanî böğürtlen, neroli, ortada sümbül, portakal çiçeği, altta paçuli, süt kaymağı ve siyah vanilya köpüğü notalarına yer verilmekte.

Salvatore Ferragamo- Signorina Misteriosa isimli parfümün açılışında lezzetli tatlı meyveler var. Çilek, böğürtlen ve kuş üzümü olabilir. Bunu kremsi turunçgiller takip etmekte. Mandalina ve portakal tahminlerini yapıyoruz. Daha sonra çiçeksi bölüme geçiliyor. Bu çiçek harmanını, toplamda yeşil- turunçgilli ve yumuşak- kremsi olarak tarif edebiliriz. Portakal çiçeği, turunç yaprağı, leylak ve sümbül karışımı var. Odunsu notalardan kremsi paçuli, klasik bir seçim olmuş. Sütlü vanilya ile kapanışa gelinmekte.

Salvatore Ferragamo- Signorina Misteriosa- meyvelerin ve çiçeksi notaların harmanlandığı bir çalışma gibi duruyor. Açılışta tatlı meyveler ve orta bölümde yumuşak çiçekler baskındır. Başlangıçtaki şekerli tatlılık, sonrasında normale dönüyor ve dengeleniyor. Şekerli tatlılıkla başlayan ve yapay kremsilikle biten parfümün, yumuşak çiçek & sütlü vanilya kombinasyonu beğenilmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta.

Baştaki şekerli tatlılık, önce yüksek fark edilirlik yapıyor, sonra sakinleşip tensel koku haline geliyor. Tene dengeli sıkılması gereklidir. Kalıcılık ise, çiçeksi kolonya performansı kadar oluyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar- elbette dengeli sıkılırsa. Yapay odunsu notalar rahatsız edici sayılmaz.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder