25 Ocak 2022 Salı

Salvatore Ferragamo- Uomo EDT / 2016




















Salvatore Ferragamo- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Salvatore Ferragamo- Uomo isimli parfümü incelemekteyiz. Tatlı / şekerli, sıcak, yumuşak, yapay ve kremsi bir yapısı var. Baharatlar, odunsu notalar ve vanilya gibi koku içerikleri vermekte. Oryantal- odunsu kategorisinde gösteriliyor.

Üst- karabiber, kakule, bergamot,

Orta- tiramisu, portakal çiçeği, ambroxan,

Alt- kaşmir ağacı, sandal ağacı, tonka fasülyesi.

Salvatore Ferragamo- Uomo- karabiber ve kakulenin oluşturduğu tatlı ve keskin baharat vurgularıyla açılıyor. Günümüz modern- tatlı baharatlı parfümler geleneğini sürdürüyor. Daha sonrasında koku karakteri düz çizgide gider ve çok değişmez. Orta bölümde tatlı ve kremsi kullanılan amber ve sandal ağacı var. Buna sonlarda, şekerli ve yapay vanilyanın katılması ile tatlılık yükselmektedir. Baştan sona tatlılık görülür. Notalar baharatlardan sonra, tek parça- katman olarak algılanır.

Salvatore Ferragamo- Uomo- şekerli vanilya nedeniyle dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yetecektir. Tene yapışan ve yakın duran bir kokudur. Hızlı bir akışkanlığı var. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava için tasarlanmış. Ancak dengeli dozaj verilirse, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Çok sıcakta sıkılması tavsiye edilmez. Fark edilirliği ilk anda yoğundur. Sonra yumuşayıp sakinleşir. Kalıcılığı ise, çabuk terleyen yağlı tende, kolonya performansının biraz üstüne çıkmakta.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

2 yorum:

  1. Bu kadar parfümü nerede deniyorsunuz?

    YanıtlaSil
  2. Niş parfüm ve ana akım parfüm satan her mağazadan deniyorum.

    YanıtlaSil