10 Ağustos 2021 Salı

Bentley- Infinite Intense EDP / 2015


























Bentley- İngiliz otomotiv şirketidir. Bugün, Bentley- Infinite Intense isimli parfümü yorumlayacağım. Baharatlar, çiçekler ve odunsu notalar barındırıyor. Yumuşak, tozlu, yapay, soğuk / serin, keskin, kuru ve metalik vurgular yapıyor. Aromatik- odunsu grupta gösteriliyor.

Üst- karabiber, lavanta, menekşe, sardunya,

Orta- baharat çeşnisi, muskat, elemi reçinesi, benzoin, ambergris,

Alt- paçuli, vetiver, misk, sedir ağacı.

Bentley- Infinite Intense isimli parfümü koku gruplarına göre ele alacağız=

Lavanta= Açılışı takip eden ilk beş dakikada, soğuk / serin ve ferah bir lavanta, tenimde etkili oldu.

Karabiberli baharatlar= Devamında karabiber merkezli keskin ve kuru baharatlar sahne alır. Ancak lavantalı karabiber olarak belirlenen tozlu, serin ve yumuşak baharat çeşnisi kullanılmış.

Erkeksi yeşil çiçekler= Sardunya ve menekşe olarak düşündüm. Soğuk ve ferah yapı sürmekte.

Odunsu notalar= Yumuşak ve tozlu sedir ağacı ve çimensi- ıslak vetiver önemlidir.

Bentley- Infinite Intense isimli parfümün her katmanında lavanta hissediliyor. Lavantalı baharatlar, lavantalı çiçekler vs. Sonra orta katmanda karabiber ve sonda da sedir ağacı baskındır. Diğer notalar yardımcı elemandır. Orta bölümde yapaylık mevcuttur. Tatlılık pek yoktur. Yalnızca sınırlı ölçüde, lavanta tatlılık veriyor. Bütün aromalar, lavanta bağlantısıyla harmanlanmış ve iç içe geçmiş.

Bentley- Infinite Intense- tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Fark edilirliği her daim güçlüdür. Çabuk terleyen yağlı tende, gün boyu kalıcıdır. Yavaş bir akışkanlıkla tene yakın durur.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder