22 Temmuz 2021 Perşembe

Zara- 8.0 EDT / 2015


























Zara- İspanyol moda markasııdır. Zara- 8.0 isimli parfüm, kaliteli ve ferah bir kolonya tarzındadır. Bu koku ile ilgili birkaç not aldım. Değerlendirme yapacağız.

Zara- 8.0- bitkisel, meyveli, çiçeksi ve odunsu notalarla şekillenir. Dengeli tatlılık, yumuşak esintiler ve uyumlu aromalar verir. Aromatik- yeşil kategoride yer alabilir.

Beyaz nane, kavun, menekşe, müge, su notaları, misk, sedir ağacı ve amber gibi aromalar açıklanmış.

Zara- 8.0- sucul aromatik otlar, meyveler ve ferah- yumuşak çiçeklerle başlangıç yapıyor. Nane, ardıç meyvesi, kivi, kavun, menekşe ve leylak tahmin edilmekte. Koku karakteri çok değişmeden, düz çizgide gidiyor. Yumuşak misk ve odunsu notalarla ( sedir ağacı ) sonlanmakta. Aromalar sürpriz yapmıyor. Genel beğeniye uygun bir yapısı vardır.

Kalıcılık ve fark edilirlik, kaliteli bir kolonya kadardır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Kendini sahibine hissettirir. İlk anda yoğun bir fark edilirlik yapar. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Tene özgürce uygulanır. İlkbahar- yaz sezonuna uyar. Aromatik- yeşil otlar her daim algılanır.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder